Fiecare oate participa la realizarea Hărții muzeelor, galeriilor de artă şi a spaţiile publice din toată lumea unde puteţi admira sculpturile lui Brâncuşi.

Este editabilă, se pot adăuga fotografii, informaţii şi locaţii noi (doar cele care au colecţii permanente). Orice contribuţie este bine venită.

https://www.google.com/maps/d/u/1/edit…

Pe 19 februarie 2016 se împlinesc 140 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși, artistul care a redefinit sculptura, semnând certificatul de naștere al artei moderne. Impactul și influența sa asupra culturii contemporane sunt extraordinare.
Alfat la a doua ediţie, evenimentul Săptămână Brâncuşi în social media este modul nostru de a onora viața și opera celui mai mare artist român din toate timpurile. Vă invităm să împărtășiți cu noi experiența Brâncuși prin postări dedicate pe facebook, twitter sau instagram, ori vizitând muzee, galerii de artă sau spații publice care prezintă lucrările sale, indiferent dacă sunt la Târgu Jiu, Craiova, București, Paris, Londra, New York sau Philadelphia.

Celebrăm împreună esenţa lucrurilor.

Hashtags: ‪#‎Brancusi140‬ ‪#‎Brancusiweek‬.
Eveniment iniţiat de comunitatea La Blouse Roumaine: https://www.facebook.com/events/802454266532082/