1_copy_copy

1_copy_copy

     Sâmbătă 31 iulie, în parcul Tineretului din Bucureşti, intrarea Palatul Copiilor a avut loc expoziţia din deşeuri, sub titlul “Go Forest”. Evenimentul aparţine grupului Young Profesionals Club, finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret in Acţiune.

Proiectul „GO Forest”, are ca scop promovarea, în rândul tinerilor, a unui stil de viaţă sănătos prin practicarea sportului în mijlocul naturii dar şi prin militarea pentru protecţia mediului înconjurător şi educaţia ecologică, printr-o acţiune publică într-o locaţie de interes circulată.

S-au colectat selectiv minim 100 kg de deşeuri de către participanţii în proiect realizându-se minim 6 „obiecte” reprezentative pentru scopul proiectului din: hârtie, PET-uri şi mucuri de ţigări. Obiectele, precum şi pozele reprezentative din cadrul proiectului au fost expuse în cadrul expoziţiei. Este un manifest care îşi doreşte să acţioneze ca un semnal de alarmă atrăgându-i şi pe alţi tineri la implicarea în activităţile de protecţie a mediului.