Pe 8 mai 2017 sarbatorim 25 de ani de la primele premii din teatrul romanesc. 25 de ani de istorie teatrala din care au ramas amintiri, nostalgii si imagini emotionante.  Pe 8 mai 2017 ne dorim sa avem la Timisoara o Gala in care sa celebram talentul si excelenta, un eveniment in care sa dovedim ca putem fi impreuna cu inima deschisa.

Cu inima deschisa, lansam campania de promovare a artistilor aflati in competitie la Gala Premiilor UNITER. O campanie interactiva ce ofera posibilitatea publicului sa fie mai aproape de concurenti si sa-i sustina cu un simplu click.

Va invitam sa participati activ la toate etapele campaniei:

–          Artistii in competitie!

–        Pentru tine cine e castigatorul? Sustine-ti favoritul din 19 aprilie pe site-ul www.uniter.ro

–        In 8 mai afla castigatorul.

Incepem astazi prin scurte prezentari video pentru fiecare dintre cele 11 categorii de premiu – „Artistii in competitie!”. Sa-i cunoastem mai bine si apoi, din 19 aprilie, sa putem intreba „Pentru tine cine e castigatorul?” si sa spunem START VOT!

Tot din 19 aprilie pagina de facebook si site-ul UNITER vor raspandi mesaje prin care artistii ii incurajeaza pe cei aflati in competitie pentru trofeul UNITER.

Va invitam sa fiti alaturi de noi si de artistii nominalizati prin preluarea, difuzarea si postarea informatiilor referitoare la Gala Premiilor UNITER pe toate canalele media.

Azi, nominalizatii la premiul pentru Debut

https://www.youtube.com/watch?v=KotohLhUsjs