tudor.petrut.discover1 Dupa o indelungata absenta, Tudor Petrut revine pe platorurile de filmare si debuteaza ca actor in Hollywood intr-o serie de spoturi publicitare pentru Discover Card. Tudor a petrecut cateva zile in istoricul Studio 28 din incinta celebrului Universal Studios. “A fost o experienta unica pentru mine, si trebuie sa recunosc ca am avut emotii”, ne destainuie Tudor.

“Am invatat multe in timpul filmarilor, fiind pentru prima oara expus la regimul de creatie a reclamelor publicitare.”Cele trei spoturi, intitulate “Loyalty”, “Hold” si “Transfer” fac parte din noua campanie publicitara Discover Card, coordonata de celebra Martin Agency, si sunt o productie Harvest Films. Reclamele au fost realizate de catre premiatul regizor Baker Smith, si filmate de cunoscutul operator Eric Treml. “Am avut sansa sa lucrez cu personalitati de inalt nivel din lumea reclamelor”, ne declara actorul, care este de fapt absolvent de regie de teatru si film. “Cu asentimentul lor, am fost implicat in diversele faze de productie. Am simtit ca pe langa experienta din fata aparatului de filmat, am participat la un curs rapid si practic in productia americana de reclame prin care mi-am adus aminte de anii de facultate, si am realizat ce important este sa te educi mereu, la orice varsta.”
Tudor este personajul principal “Peggy”, un simpatic dar inept operator care nu este in stare sa raspunda intrebarilor clientilor si problemelor lor. A fost in intentia realizatorilor ca reclamele sa fie hazlii si sa starneasca, de fapt, interesul in seriozitatea companiei Discover Card.

Primul dintre spoturi ruleaza deja pe canalele principale de televiziune americane. Campania va continua in timpul serialelor de seara, si va fi preluata si in timpul meciurilor din cadrul popularului campionat studentesc de fotbal american.

Pentru rolul sau, Tudor Petrut a fost acceptat in prestigioasa asociatie artistica Screen Actors Guild.

Tudor Petrut -Video Discover Card