Quebec, Canada – Colegiul Sept Iles

Oportunitate de bursa pentru o scolarizare tehnica cu contract de munca la absolvire si posibilitatea obtinerii rezidentei canadiene.

Cautam candidati pentru un program de formare tehnica la nivel postliceal pe o durata de 3 ani, in domeniile:

-instalatii industriale – electricitate si automatizari

-mecanica de intretinere utilaje industriale specifice industriei de producere a aluminiului

-tehnici de exploatare miniera

Colegiul recruteaza tineri intre 22 si 30 ani, absolventi de liceu sau scoala profesionala, cu diploma de bacalaureat,  fara diploma universitara, celibatari, care nu au cazier judiciar, cu o stare a sanatatii buna si care au invatat in scoala limba franceza si ar putea sa-si amelioreze cunostintele in urmatoarele 6-8 luni.

Programul vizeaza formarea de personal calificat pentru a acoperi cererea de forta de  munca a industriei miniere si de producere a aluminiului din zona ca urmare a unui important volum de investitii preconizat pentru dezvoltarea acestora. In acest scop,  Colegiul Sept Iles din provincia canadiana Quebec si Guvernul din Quebec ofera candidatilor motivati si cu rezultate scolare deosebite o bursa de excelenta care acopera costul studiilor, intretinerea si asigurarea medicala pe durata scolarizarii.

Daca raspundeti la criteriile enumerate mai sus si sunteti dornic sa urmati cursurile unui colegiu canadian va invitam sa trimiteti CV si o scurta scrisoare de interes pentru aceasta oferta la

agti_recrutement@sympatico.ca