Va semnalez ca aveti acces, atat in folosul dumneavoastra, cat si in folosul familiei si al prietenilor, la literatura romana printr-un simplu click.

Adresa site-ului este www.corectbooks.com si el permite sa va faceti o biblioteca romaneasca in format exclusiv electronic, indiferent unde va aflati in lume, printr-un simplu click. Cartea sau cartile pe care le cumparati, la preturi cu o treime mai mici decat aceleasi carti in format fizic si fara niciun fel de costuri de transport – pentru ca lucrarile sunt in format electronic -, va ofera posibilitatea de a va reintalni dumneavoastra, copiii dumneavoastra si prietenii cu literatura romana.

In prezent, dipunem de 1.507 titluri si colaboram cu 16 edituri. Dispozitivele pe care puteti citi oriunde v-ati afla cartile noastre sunt “Samsung Galaxy TAV P1000″; ” iPAD 2 Apple 16 GB”; “DELL STREAK 3G”; “eBook reader iRiver Story 2GB”; “eBook Reader Serioux SDB-E10”; “iRiver Cover Story 2GB”. Toate cele 1.507 sunt in format PDF, iar in format ePub, deocamdata, sunt 255. 18 titluri sunt in premiera si ele apartin unui numar de 13 scriitori.

Pe langa capodoperele literaturii clasice romanesti, va recomandam, in mod special, mai multi autori de referinta si lucrarile de mare succes ale acestora. Radu Mares – “Cand ne vom intoarce”; Paul Sarbu – “Samka”; Ion Barbu & Serban Foarta – “69”; Nicolae Breban – “Aventurierii politicii romanesti”; Dan Ionescu – “Gramatica, de la catedra”, “Ghid de pregatire pentru bacalaureat 2011”; Liviu Lungu – “Patriarhul curcubeelor de pamant lacustru”; Lucian Strochi – “Alfabetul animalelor”; Ion Rosioru – “Incantatii de matase”, “Poeme nipone”, “Vilanele si Pantumuri”; Boboiu Veronica Ramona – “Balkanic projects. La maison au lierre”; Petru Demetru Popescu – “Fat-Frumos din Carpati”, “Alunel in lumea muzicii”; Iulius Preda – “De trei ori peste cap”, “Sub cerul cu stele cazatoare”;  Cristian Baciu – “Voroava de mirean nauc”, “Povesti din noptile fara tantari”.

CorectBooks.com face parte dintr-o platforma online integrata, Corect.com, care editeaza si 9 ziare in format exclusiv electronic, pe care le puteti accesa pe CorectNews, precum si un complex magazin online, CorectBazaar, dedicat exclusiv romanilor de pretutindeni, care va permite sa cumparati sau sa vindeti practic orice.

In masura in care doriti sa ajutati la raspandirea literaturii romane, in special in randul copiilor si tinerilor, care nu mai au posibilitatea sa invete intr-o scoala romaneasca, ne permitem sa va punem la dispozitie, cu rugamintea de a difuza oriunde aveti posibilitatea, si afisele noastre promotionale.