„O premiera, un remake al unei premiere care a avut loc anul trecut la opereta din Bucuresti.” spune Dan Puric. „Este vorba de Royal Fashion care se va juca pe data de 26 octombrie aici la sediu, la Teatrul de pe Lipscani, un spectacol care il dedicam acum zilei Majestatii Sale Regele Mihai al Romaniei. Vom avea peste 60 de invitati de la curtile regale din intreaga Europa si de ce nu, regalitati sufletesti din propia tara, pe care ii astept. Spectacolul  va fi si pe 17 noiembrie si va intra in repertoriu.” Spectacolul, realizat cu mijloace originale, îmbina pantomima, baletul, stepul cu  cadrilul si cu rockul. “Royal Fashion” este în vizunea regizorului Dan Puric un reper, un „cumul de valori si traditii necesare oricărui tip de societate care doreste să evolueze.„

„Spectacolul acesta are o importanta in ceea ce priveste refacerea tesutului romanesc, tesutului sufletesc. Este mai mult decit un spectacol de teatru, o aducere aminte, un remember al martirajului cumplit al tarului.” continua sa declare actorul si regizorul Dan Puric. „Cred ca este un trecut care ne vindeca, pentru ca prezentul ne imbolnaveste.”

Costume ca din povesti, scenografie cu un mesaj propriu, coregrafie folosita ca mijloc de concretizare a imaginatiei, completează o lume gindita de Dan Puric, subliniind momente importante in istorie, trecind peste conveniente.

„Teatrul de pe Lipscani, Compania Passe Partout defapt, a nu se confunda, are un nucleu sufletesc teribil prin acesti copii care, fiecare, au inceput sa aibe productiile lor, deci iata personalitati regizoral artistice cu care spargem ghiata asta amarita care se aseaza in Romania. Veniti sa-i vedeti, nu pe mine, ci pe ei ca sint mai buni!” incheie cel care semneaza regia piesei „Royal Fashion” fara a se numara de data aceasta printre cei care si joaca pe scena!

Costume create de Doina Levintza, scenografia Corina Grămosteanu, coregrafia Lelia Marcu. Producator unic MB Technology, presedinte Mircea Tudor.

Distributia: Ileana Olteanu, Violeta Huluba, Nadejda Dimitriu, Lelia Marcu, Adriana Nicolae, Mihaela Ailincăi, Antoanela Vlădescu, Ion Parea, Dragoş Huluba, Adrian Nour. Ştefan Ruxanda, Paul Cimpoieru, Silviu Oltean, Vadim Rusu, Petre Voicu, Petru Ciobanu, Silviu Man, Florin Rosu. Toni Dumitrescu.
Cu participarea extraordinară a solistilor Operei Nationale Bucuresti: Bianca Fota, Cristina Dijmaru si Bogdan Cănilă. Ansamblul de balet: Bianca Ungureanu, Cosmina Dina, Andreea Soare, Cristina Babalâc, Iaela Cocoară.