DSC00633

DSC00633Adobe Pass (parte din echipa Video & Online Marketing din Adobe România) a fost rasplatită de Academy of Television Arts & Sciences cu Primetime Emmy Engineering Award Plaquepentru realizările remarcabile în ingineria tehnologiilor emergente.

Prin acest premiu, Adobe îi este recunoscută contribuția la soluția TV Everywhere și promovarea acesteia în industrie, alături de trustul Turner. Premiul pentru Adobe Pass este singurul, sub forma unei plăci, acordat în acest an de Academie.

Anual se acordă în jur de 10 premii pentru domeniul ingineriei, de aceea suntem foarte mândri că echipa Adobe Pass a adus unul și în România.

Evenimentul a avut loc pe 24 octombrie la Loews Hollywood Hotel din Hollywood, Statele Unite și a fost prezentat de actrița Olivia Munn.  Trei dintre colegii noștri: Ovidiu Eftimie (Engineering manager Adobe Pass), Sorin Babeanu (Engineering manager – Adobe Pass Data services) și Horia Gălățanu (Product Manager – Adobe Pass) au fost prezenți la eveniment, alături de alți câțiva reprezentanți Adobe, pentru a le fi înmânată placa Emmy.

Mai multe detalii despre premiile Emmy din acest an găsiți aici, câteva poze de la eveniment – aici, iar pentru mai multe informații despre TV Everywhere, accesați acest link.

stire preluata de la: http://myadobe.ro