martisor la washington

martisor la washingtonSe aproprie începutul primăvarerii și pentru noi românii aceasta înseamă în primul rând sărbătoarea Mărțișorului. Vă invităm așadar vineri, 1 martie începând cu ora 21 la tradiționala noastră petrecere de Mărțișor! Am invitat-o pentru acest eveniment special pe Denisa, bine cunoscuta cântăreață de muzică populară și etno care ne va încânta de-a lungul serii cu un concert live. Programul muzical îl va include și pe bine cunoscutul DJ Smurf care va veni special de la New York cât și pe DJul nostru local, Dan Gliga.

Pentru acest eveniment am rezervat în exclusivitate restaurantul PaperMoon din Georgetown (1073 31st Street, NW, Washington, DC 20007) care va servi între orele 21 și 23 un meniu fix, specific românesc de $25/dolari care include o salată, sarmale cu mămăliguță sau mici. Veți putea deasemenea degusta vinuri și băuturi românești.

Primele 100 de doamne și domnișoare vor primi la intrare un Mărțișor! Vom organiza deasemena o tombolă cu premii și multe alte suprize de-a lungul serii! Prietenii dumneavoastră români sau de alte naționalități sunt deasemenea bineveniți să ni se alăture.

Intrarea este $20 de persoană atunci când cumpărați bilete în avans sau $25 la intrare și în ziua evenimentului. Cei care doresc, pot cumpra și bilete de $45 care includ în preț pe lângă intrare și un meniu fix românesc. Aceste bilete garantează și un loc la masă. Biletele pot fi cumpărate on line la: http://martisor.eventbrite.com/ Vă rugăm să aduceți cu dumneavoastră o copie printată a biletelor! Copii sub 12 ani beneficiază de intrare gratuită.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să îl contactați pe Bogdan Banu la 202.531.8776.