134216
134216Revista Vacanţe&Călătorii şi Fundaţia Amfiteatru, cu sprijinul Agenţiei Române de Turism şi Evenimente, organizează o nouă ediţie a Salonului Naţional de Fotografie Turistică!
Expoziţia–concurs are în vedere, încă o dată, să atragă cei mai buni fotografi, fie ei amatori sau profesionişti, tema ediţiei XIX oferind perspective largi tuturor celor ce sunt pasionaţi de călătorie şi cunoaştere.

“Turismul responsabil în Grădina Carpaţilor”, tema centrală a ediţiei, îndeamnă la dezvoltarea viziunii turistice a României, ce trebuie privită în cadrul global, ca parte a unei lumi ce trebuie să aibe grijă de valorile sale naturale şi culturale. Conservarea mediilor şi identităţilor specifice pentru asigurarea unei durabilităţi culturale, ecologice, sociale şi economice ar trebui să fie o preocupare a tuturor. Concursul de fotografie doreşte să ofere o viziune în imagini a potenţialului României pentru practicarea unui turism responsabil.

Categorii de concurs:

I. Natura şi biodiversitate
II. Pulsul comunităţilor
III. Expresii culturale
IV. Meşteşuguri
V. Viaţa la sat
VI. Fenomene urbane
VII. Turism şi sănătate

Înscrierea fotografiilor în concurs se face în perioada 15 iulie – 20 octombrie 2014 prin simpla creare a unui cont pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro şi completarea formularului pentru participanţi.

Pentru mai multe detalii legate de ediţia cu numărul XIX a Salonului Naţional de Fotografie Turistică, dar şi informaţii despre modalitatea de înscriere, le puteţi găsi pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro

De asemenea, puteţi vizita şi pagina de facebook a revistei Vacanţe&Călătorii cu un simplu click pe http://www.facebook.com/vacantesicalatorii/

Acest eveniment este organizat sub egida Programului “Amfiteatrul pentru turismul responsabil”.