Oare de ce unii români îşi bat joc de realizările conaţionalilor lor? Pentru mine este şi va rămâne o onoare pentru a nu fi trecut vreodată pe aşa zisă enciclopedie liberă wikipedia. De ce spun aceasta? Tocmai fiindcă  unii îşi etalează aşa zisele talente provenite din diverse frustrări, invidii sau nerealizări. Cine pot cădea victime ale dorinţelşor distructive a acestor boschetari culturali cum le spunea cineva? Cine altcineva decât autorii care au realizat ceva în viaţă, a căror operă este recunoscută de mari personalităţi şi publicată ca atare de edituri de prestigiu. În acest caz am fost şi eu, bălăcărit în toate felurile de diverşi pensionari, muncitori, elevi sau chiar un electrician. Pentru aceştia nu contează părerile unor academicieni sau universitari de prim rang din cultura română care au scris despre opera mea. Pentru ei contează doar faptul că pot să-şi verse frustrările deţinând dreptul de a interzice oricui accesul pe pseudoenciclopedia, aşa zis liberă: Wikipedia.

Am văzut oameni de aleasă cultură care erau insultaţi de diverse lichele, unii elevi de liceu sau muncitori necalificaţi iar după ce pe drept cuvânt erau întrebaţi de ce au fost insultaţi, tot derbedeii respectivi le interziceau dreptul de a participa la wikipedia fiindcă se considerau jigniţi! Am recunoscut şi într-un interviu recent că trăiesc poate cele mai frumoase şi măreţe clipe ale vieţii mele. Întreaga mea operă sapienţială a fost publicată în două ediţii pe plan mondial de către Amazon, în total şapte volume în două ediţii. Luna aceasta a început să-mi fie publicată şi opera filozofică, deja mi-a apărut Amour, pe data de doi noiembrie, urmând ca toate celelalte cărţi să fie tipărite în mai multe limbi de circulaţie mondială. În total vor fi nouă volume. Nu mai spun că mi-au apărut deja şi o reeditare a celor patru volume din ciclul The origin of God. Recunosc că abia acum mă simt împlinit ca autor. Realitatea e că uneori şi visele se pot îndeplini. Poate că la succesul meu a contribuit şi prima mea nominalizare pentru a candida la Premiul Nobel. Iniţial nu-mi făcusem nici un fel de iluzii ştiind cât de greu  se primeşte.

Ceea ce m-a uimit a fost că înainte de decernare m-am trezit şi eu alături de alţii bineînţeles ca un posibil  nume demn de a fi luat în seamă. Mulţumesc şi pe această cale somităţilor care m-au recomandat pentru un astfel de premiu. Despre viitoarele mele nominalizări nu pot să spun nimic deoarece î-mi interzice regulamentul.De curând am fost invitat să particip cu date personale la câteva  enciclopedii de valoare cum ar fi Britanica sau cea a Centrului de Documentare pentru Filozofie  din America de Nord, Who’s Who, etc O astfel de poveste cu Wikipedia.ro o consider pentru totdeauna închisă. Nu mai doresc niciodată ca paginile mele de internet să-mi fie murdărite cu această siglă, pe care o consider de prost gust. Ştiu prea bine ce s-a urmărit  prin răspunsurile mele. Orice anonim sau superficial, orice neavenit sau individ plin de frustrări putea astfel să-şi etaleze toate neîmplinirile sale ce ar fi devenit, şi au devenit uneori mediatice. Mulţumesc în schimb tuturor celor care au fost alături de mine şi mi-au înţeles mesajele ideatice transmise  prin opera mea aforistică sau filozofică. Nu sunt şi nu voi fi niciodată scriitorul unor găşti sau al unor interese, indeferent de natura lor.